Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Despre noi: Spune despre interactivision

Interactivision este o agenţie full-service cu sediul în Bucureşti ce oferă servicii de branding, UX (User Experience) şi online marketing.

Cu o experienţă de peste 15 ani în web design şi branding, echipa noastră este pregătită să îţi propună combinaţia unică ce face ca brandul tău să strălucească. Interactivision te poate ajuta atât pentru soluţii de branding şi identitate vizuală, cât şi pentru soluţii online: web design, implementare şi mentenanţă.

Analizăm si prezentăm soluţiile pe care le propunem — de la cele mai mici detalii până la imaginea de ansamblu — privind strategia, design-ul, implementarea şi mentenanţa. Avem două coordonate — eficienţa şi satisfacţia ta — şi o metodă infailibilă: comunicarea continuă. Am creat cu majoritatea clienţilor noştri relaţii de lungă durată şi ne mândrim cu asta.

Atunci când suntem în faţa unei noi provocări gândim constructiv, privind întregul proces din punctul de vedere al clientului tău. Această atitutine poate fi incomodă, să fie străină de orice ai întâlnit până atunci, dar fii pregătit să gândeşti precum cel căruia i te adresezi. Numai în acest fel vei putea să îi cucereşti atenţia. Astfel, fie că proiectul este destinat web-ului sau mediului offline, vom fi alături de tine cu atitudinea, experienţa şi abilităţile necesare promovării imaginii tale.

Rezultatele primează. Suntem dependenţi de statistici şi analize — de la newsletter-ele pe care le trimitem ori website-urile dezvoltate, la publicitatea online sau serviciile de mentenanţă — pentru că e singurul mod de confirmare a rezultatelor obţinute.

Afacerea ta are nevoie de continuitate. Noi suntem întotdeauna la un email distanţă pentru a te sprijini în momentele în care vrei să dezvolţi noi proiecte sau să le îmbunătăţeşti pe cele existente.

Totul începe cu un email, hai să ne cunoaştem!


Testimoniale

Am lucrat în multe ocazii cu Interactivision datorită faptului că sunt excepționali în aria de concept și design și acordă foarte mare atenție la detaliu – asta e sigur! N-am întâmpinat nicio problemă de design sau DTP la niciunul dintre proiectele produse împreună pentru clienții nostri. Adevărați profesioniști – felicitări, băieți!

Carmen Opriș, PromisTrimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL