Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Azay

Servicii implementate: Soluţii complete, Publicitate online

Azay este un magazin din București dedicat reinventării conceptului „a la table”. Colecțiile high-class prezente sunt produse de cei mai prestigiosi designeri din lume. www.azay.ro »

Soluția de branding online pe care am conceput-o este inspirată de brandul luxos. Imaginile mari, atât din prima pagină cât și din paginile produselor, sunt menite să captiveze vizitatorii. Ținta proiectului nu a fost doar un alt magazin online, ci un website de prezentare care să pună în valoare brandurile și produsele din catalog.

De asemenea, am dezvoltat o listă de căsătorie care permite mirilor să aleagă produsele favorite, pe care apoi invitații la nuntă le pot comanda și rezerva online. În plus, din website, vizitatorii se pot abona la newsletter-ul Azay pentru a fi la curent cu colecțiile noi.

Interactivision s-a ocupat de web design și programarea website-ului. Relația noastră cu Azay nu s-a oprit după lansarea sitului, noi fiind în continuare responsabili de activitățile de mentenanță website, inclusiv campaniile online de newsletter.


Trimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL