Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Revista Cariere Online

Servicii implementate: Soluţii complete

Revista Cariere este o publicație de nișă care acoperă aria HR și subiectele legate de HR. Lucrăm împreuna cu ei de mult timp, atât pentru web design-ul și dezvoltarea website-ului ințial în 2006, precum și pentru mentenanță și seria de evenimente care necesită expertiza noastră pentru prezență online. www.cariereonline.ro »

În cursul conceperii website-ului de mare anvergură, provocarea au fost două aspecte specifice proiectelor mari: ergonomie și identitate vizuală coerentă în întregul site. Din punctul de vedere al ergonomiei, website-ul este uniform și intuitiv de folosit. Pentru a obține coerența identității între print și online, schimbările de culoare ale ediției din print sunt reflectate și în ediția online și în campaniile de newsletter.

Rezultatul final: o comunitatea activă de specialiști care confirmă ușurința de utilizare a website-ului la fiecare nouă ediție.


Trimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL