Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Servicii: Cu ce va putem ajuta?

branding

Fie că este vorba de afacerea ta sau de un produs al companiei tale, există o legătură organică între acest brand şi consumatorul său. Legătura se formează la primul contact pe care îl are clientul tău cu brand-ul respectiv şi este întărită de toate experienţele care urmează. Paleta coloristică sau fonturile alese la fel ca toate celelalte detalii grafice trebuie să susţină comunicarea coerentă a valorilor brand-ului tău. Susţinem efortul tău de a-l prezenta într-o formă potrivită mesajului pe care vrei să-l transmiţi şi experienţei pe care doreşti să o aibă cei din cealaltă parte a „vitrinei”. Între această teorie si rezultat se află comunicarea continuă pe care o avem pentru un proces fluent şi fără compromisuri.

Identitate vizuală 
Fie că nu ştii de unde să începi ori vrei un manual de identitate complex, te vom ajuta în dezvoltarea identităţii tale
Materiale de promovare 
Am făcut o varietate de creaţii, de la materiale de bază - cărţi de vizită şi foi cu antet - până la promovarea mass-media a unor evenimente complexe.

online

Sunem fascinaţi de tot ceea ce ţine de promovarea online şi web design, de la strategie şi realizare a unei prezenţe pe web până la procesul de mentenanţă a acesteia şi promovarea ei pe termen lung. Pentru orice fel de proiect în mediul online există colecţie de probleme de rezolvat, iar experienţa ne-a demonstrat că orice dificultate întâlnită poate fi depăşită chiar şi prin externalizarea ei către parteneri specializaţi pe anumite tipuri de servicii.

Stăpânim însă ceea ce este esenţial în realizarea proiectelor tale online: strategie şi consultanţă, concept şi web design, front end development cu atenţie către SEO, content management şi mentenanţă. Mai mult, vom crea şi dezvolta pentru tine campanii de publicitate online de calitate excelentă. Toate aceste segmente de competenţe formează un concept: soluţii complete de prezenţă online.

Concept şi design 
Din acest moment, ideile articulate verbal despre brandul tău prind forme şi culori.
Front End Development 
Site-ul tău trebuie să fie accesibil, perfect valid şi fără nici o deficienţă tehnică!
Soluţii complete 
Îţi propunem o soluţie completă de prezenţă online doar pentru tine.
Content management şi mentenanţă 
Fie că alegi să îţi adaugi singur conţinutul sau ne laşi pe noi să te ajutăm — oricum câştigi timp şi bani.
Publicitate online 
Web bannere, microsite-uri, campanii online — toate aceastea îţi ajută brandul să fie promovat şi să prindă viteză.
Audit, consultanţă şi strategie 
.. atunci când începi un proiect aşa cum trebuie, cu începutul — cu dreptul!

Testimoniale

Am lucrat în multe ocazii cu Interactivision datorită faptului că sunt excepționali în aria de concept și design și acordă foarte mare atenție la detaliu – asta e sigur! N-am întâmpinat nicio problemă de design sau DTP la niciunul dintre proiectele produse împreună pentru clienții nostri. Adevărați profesioniști – felicitări, băieți!

Carmen Opriș, PromisTrimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL