Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Audit, consultanţă şi strategie

.. atunci când începi un proiect aşa cum trebuie, cu începutul — cu dreptul!

„Daca eşuezi să planifici, planifici să eşuezi”. Este principiul guvernator în tot ce facem*. Ne ghidează atunci când dezvoltăm un proiect pentru clienţii noştri, indiferent de mărimea şi complexitatea proiectului.

Dacă afacerea ta are deja un website şi doresti un audit de specialitate, te putem ajuta să îl evaluezi. Îţi vom arăta — şi vom explica cu detalii de amănunte — punctele sale slabe şi cele care merită dezvoltate mai departe. Te vom asista la identificarea priorităţilor în reevaluarea unui proiect web din toate punctele de vedere: grafic, usability (uşurinţa de descoperire, folosire, învăţare şi repetare a unor acţiuni din punctul de vedere al vizitatorului) sau al optimizării pentru motoarele de căutare (SEO).

Suntem deschisi şi pentru consultanţă generală legată de mediul online. Ne poţi întreba orice este legat de prezenţa ta online - de la cum să îţi construieşti reputaţia în mediul online până la aspectele pe care trebuie să le ai în vedere când promovezi un produs de nişă. Si facem cinste cu cafeaua!

Ai o afacere ce trebuie promovată şi nu ai o idee clară cum doreşti să faci asta. Ei bine, după o discuţie (probabil mai multe) amanunţită legată de problema ta, vom stabili împreună un plan de promovare personalizate.

Fie că îţi doreşti să îţi promovezi afacerea de consultanţă, ori doreşti să organizezi un eveniment, experienţa noastră va da promovării aspectul clar şi coerent necesar, păstrand calităţile iniţiale ale brandului tău. Pentru că într-adevar capacităţile noastre de branding translatate în coordonate web vor evidenţia valorile reale ale brandului tău.

* şi în viaţa de zi cu zi.


Unde am folositTrimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL