Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Concept şi design

Din acest moment, ideile articulate verbal despre brandul tău prind forme şi culori.

Ne place să dezvoltăm proiecte web cu mare atenţie la partea grafică. Pentru că ne place să ne jucăm cu concepte, culori şi forme — şi o facem bine, de cele mai multe ori acest aspect fiind remarcat în mod deosebit în ceea ce facem.

Conceptul unui website este cea mai importantă parte din dezvoltarea unui aspect grafic de calitate, face legătura între strategia proiectului şi site-ul pe care îl vei prezenta clienţilor tăi.

Funcţionalitatea designului este imperativă. De fapt avem o preocupare obsesivă pentru usability (uşurinţa de descoperire, folosire, învăţare şi repetare a unor acţiuni din punctul de vedere al vizitatorului) şi eficienţa lui. Până la urmă calitatea cea mai importantă a unui web design bine gândit şi executat (vezi front end development) este aceea de a pune la dispoziţia vizitatorului website-ului tău informaţia pe care o caută în mod intuitiv. Vizitatorii nu trebuie sa facă un efort atunci cand folosesc un website sau când învaţă să-l folosesească pentru prima dată.

... Şi asta respectând valorile grafice ale brandului tău. Pentru că el, „brandul” şi strategia sa de comunicare sunt cele care ne ghidează nouă — web designerilor — instinctul de a desena website-ul tău astfel încât să le reprezinte impecabil. Culorile şi formele potrivite, atitudinea grafică ce transmit vizitatorului mesajul pe care ai nevoie să-l primească.

Da, ne place să desenăm website-uri — ai încredere în instinctele noastre de web designeri. Lucrăm design de peste 8 ani, atât pentru branding şi identitate grafică cat si pentru web. Tocmai acest aspect, al competenţelor în ambele domenii ne recomandă ca profesionişti adevaraţi în web design.Trimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL