Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Content management şi mentenanţă

Fie că alegi să îţi adaugi singur conţinutul sau ne laşi pe noi să te ajutăm — oricum câştigi timp şi bani.

Este important ca website-ul tău sa fie excelent când l-ai lansat, din toate punctele de vedere. Dar este la fel de important ca întreţinerea lui de-a lungul timpului să fie la fel, pentru a păstra nivelul său ridicat de la lansare. Clienţii noştri ne externalizează nouă responsabilitatea de a actualiza website-urile tocmai pentru a se asigura de acurateţea modificărilor site-ului lor. Şi totul în timpul scurt pe care îl aşteaptă!

Mai mult, Interactivision asigură în cadrul activităţilor de mentenanţă — pe lângă păstrarea calităţii şi integrităţii tehnice a website-ului în general — servicii de webhosting (găzduire), backup (crearea unor duplicate pentru siguranță) şi consultanţă.

În plus, la cererea ta, vom realiza consultanţă specifică statisticilor legată de traficul website-ului.

De obicei, activităţile de mentenanţă de care o companie are nevoie pentru activităţile sale sunt legate de actualizările de conţinut — adăugarea noilor produse sau de anunţarea noutăţilor din activitatea companiei. Este indicat ca aceste modificări să fie realizate de o echipă dedicată acestui scop şi aflată în colaborare stransă cu departamentul de marketing, pentru a exista siguranţa acurateţii conţinutului si a păstrarii integrităţii website-ului din punct de vedere tehnic sau al SEO.

Dar sunt cazuri in care in care chiar echipa clientului trebuie să fie responsabilă cu ţinerea la zi a continutului şi modificarea unor detalii din website. Dacă un calcul de eficienţă va demonstra necesitatea implementării unui Content Management System (CMS), îi vom ajuta prin implementarea unui sistem software specializat sau prin crearea unei porţiuni dinamice pentru un segment specific din proiectul de web. Plus training pentru echipa care va administra site-ul.

Oricare ar fi soluţia aleasă, cu siguranţă clientul va cîştiga prin calitatea ridicată a proiectului său şi păstrarea mentenanţei în limitele eficienţei.


Unde am folositTrimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL