Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Front End Development

Site-ul tău trebuie să fie accesibil, perfect valid şi fără nici o deficienţă tehnică!

În dezvoltarea proiectelor noastre acordăm mare atenţie părtii de front end development. Adică acea parte de transformare a unui concept vizual (în principiu, o imagine) în cod HTML, codul este interpretat de browser şi tranformat în pagini de web iar paginile arată identic cu conceptul vizual.

De ce este bine ca un proiect de web să fie dezvoltat cu atenţie din acest punct de vedere? În primul rând pentru a fi coerent în toate mediile în care acel website este afişat: în cele mai importante browsere, pe medii mobile (telefoane sau dispozitive similare) care sunt conectate la internet.

Nu uităm că sunt vizitatori care folosesc dispozitive speciale (cum sunt screen-readerele: dispozitive care citesc conţinuturile paginilor pentru cei cu deficienţe de vedere). Trebuie să fim atenţi si la cei care sunt dezavantajaţi şi care au o experienţă diferită. Pe scurt, în acel moment utilizatorul trebuie sî aibă experienţa potrivită lui, indiferent de cerinţele speciale pe care le-ar putea avea.

Lucrăm curat şi eficient pentru website-urile clienţilor noştri şi pentru că în acest fel uşurăm munca ulterioară de mentenanţă

Nu în ultimul rând, analizând din toate unghiurile şi această etapă, ne oferă satisfacţia repectării celor mai înalte standarde. Suntem la curent cu ultimele noutăţi şi tehnologii din domeniu şi de ce să nu recunoaştem... suntem fascinaţi de viaţa unui website de la naştere până la maturitate.Trimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL