Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Materiale de promovare

Am făcut o varietate de creaţii, de la materiale de bază - cărţi de vizită şi foi cu antet - până la promovarea mass-media a unor evenimente complexe.

Uneori, clienţii noştri nu au dorit doar realizarea identităţii grafice a afacerii ori produsului lor. Au dorit sa facă un pas în plus şi ne-au cerut şi realizarea efectivă a machetelor DTP a acestora. Şi drept spunând, ne-a facut plăcere sa-i ajutăm, să trecem de la pixeli la milimetri, de la RGB la Pantone si CMYK. Experienţa extinsă de design de print şi DTP a echipei noastre a permis să oferim clienţilor noştri servicii complete de design a materialelor de identitate grafică ori de implementare a acestora în produse de marketing atipice.

Experienţa de print şi DTP ne ajută în procesul de realizare a identităţilor grafice, avand în vedere situaţii practice prin care poate trece imaginea brandului tău.Trimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL