Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Publicitate online

Web bannere, microsite-uri, campanii online — toate aceastea îţi ajută brandul să fie promovat şi să prindă viteză.

Promovarea unui produs printr-o campanie online presupune efort concentrat între strategie, creaţia mixului de bannere web care susţine campania şi microsite-ul ce prezintă produsul tău!

Sau poate că microsite-ul este integrat într-o secţiune a website-ului deja existent. Sau poate că bannerele web sunt înlocuite de o campanie atipica legată de câteva site-uri cu conţinut specific. Ori poate doreşti o campanie AdWords şi doreşti un rezultat optimizat - toate acestea pot sa-ţi aducă impactul de imagine sau acţiunea dorită de tine.

Oricare ar fi soluţia optimă, rezultatul contează! Fie ca el este cuantificat în vânzări crescute, vizite mai multe sau brand awearness (faimă) mai mare. Important este să îţi cunoşti obiectivele, iar strategia şi creaţia o facem împreună.Trimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL