Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Soluţii complete

Îţi propunem o soluţie completă de prezenţă online doar pentru tine.

Interactivision te ajută să îţi promovezi afacerea atât prin formularea strategiei şi realizarea efectivă a proiectului, cât şi prin promovare şi mentenanţă.

Deseori, clienţii care doresc să îşi promoveze afacerea în mediul online nu au o experienţă solidă în acest domeniu. Ei doresc un partener de încredere cu care să colaboreze pe termen lung, partener care va oferi servicii web complete. Doresc să fie implicaţi la nivel de decizie şi în timpul formularii strategiei, fără a trebui să se implice în procesul tehnologic. Aceşti clienţi de obicei au nevoie de întreaga paletă de servicii de web design şi development: strategie şi consultanţă, realizarea proiectului, promovarea şi apoi mentenanţa sa pe termen mediu şi lung.

Crezi că eşti şi tu un client ce are nevoie de soluţii complete de prezenţă web? Ei bine, cu siguranţă Interactivision te poate ajuta, dar trebuie să fii pregătit pentru acest lucru din punct de vedere al marketingului: trebuie să cunoşti obiectivele afacerii tale, poziţionarea ei pe piaţă în care activezi şi rezultatele pe care doreşti să le obţii de la eforturile de marketing pe care ai de gând să le faci. Pentru că da, prezenţa ta pe web face parte din eforturile generale de marketing pe care le faci pentru a-ţi promova afacerea.

Atunci când vorbim de rezultate reale din proiecte pe web, ne referim la parteneriate pe termen lung. De aceea, cu cei mai mulţi dintre clienţii noştri am dezvoltat relaţii de lungă durată.


Unde am folositTrimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL