Interactivision oferă servicii de user experience (UX) pentru a-ți ajuta brandul să exceleze în mediul interactiv și de identitate vizuală pentru a-l face să arate ca nou. Cum facem asta?


Testimoniale: Ce spun clienții despre noi

Unii dintre clienții noștri au lucrat cu noi – la proiecte variate sau pentru mententanță periodică – de-a lungul mai multor ani. Cu alții am avut colaborări punctuale pentru proiecte de branding sau campanii online. Prin stilul nostru caracteristic, am încercat să le oferim tuturor o colaborare plăcută.

Cel mai important este că ne-am făcut prieteni de-a lungul timpului și ne-a făcut plăcere să lucrăm pentru ei și afacerile lor.

Băieții de la Interactivision sunt prietenii noștri dintotdeauna! Întrețin website-ul Bettyblue și campaniile de newsletter săptâmanale, și ne susțin în activitățile de branding… cu mare dedicare. De-a lungul anilor au demonstrat talent, orientare spre rezultate și multă răbdare.

Betty Rațiu, Bettyblue

Am lucrat în multe ocazii cu Interactivision datorită faptului că sunt excepționali în aria de concept și design și acordă foarte mare atenție la detaliu – asta e sigur! N-am întâmpinat nicio problemă de design sau DTP la niciunul dintre proiectele produse împreună pentru clienții nostri. Adevărați profesioniști – felicitări, băieți!

Carmen Opriș, PromisTrimite-ne un mesaj și vom raspunde prompt cu informații.

Pentru a preveni mesajele nedorite, vă rugam să răspundeți:

îNTREBARE: Câte ore sunt într-o zi?

CONTINUă MESAJUL